Najava seminara Karijerni putevi #9

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi”, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i usmjeriti ih na vlastitom putu. 

Ovim putem najavljujemo deveti seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 23. studenoga s početkom u 17:00 putem Zooma. Na ovom seminaru predstavit će se dvoje znanstvenika zaposlenih na području istraživanja infektivnih bolesti i razvoja cjepiva. Panelisti će sudionike upoznati s različitim vrstama karijera u farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji i što je potrebno za uspješnu karijeru na tom području.

Panelisti:

  • dr. sc. Irena Čorbić-Ramljak – studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu; međunarodni doktorski studij na institutu Max F. Perutz Laboratories, Sveučilište u Beču, Austrija; Trenutačno: Voditeljica projekta i znanstvenica na odjelu kliničke serologije, Valneva, Beč, Austrija
  • prof. dr. sc. Luka Čičin-Šain, dr. med. – Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci; magistar znanosti iz biomedicine, Sveučilište u Rijeci; doktorski studij biomedicine, Sveučilište u Rijeci; Trenutačno: Voditelj grupe za imunološko starenje i kronične infekcije Helmholtz centra za istraživanje infekcija; docent na Medicinskom fakultetu u Hannoveru i član Centra za personaliziranu infektivnu medicinu


Moderator: Dr. sc. Sandra Vidak 
– znanstvenica na Nacionalnom institutu za rak, NIH, Bethesda, SAD

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.