Najava seminara „Karijerni putevi #11”

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi”, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i usmjeriti ih na vlastitom putu. 

Ovim putem najavljujemo jedanaesti seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 15. veljače s početkom u 17:00 putem Zooma. Na ovom seminaru ugostit ćemo vrhunske hrvatske stručnjake koji se bave umjetnom inteligencijom.

Panelisti:

  • dr. sc. Ivana Balažević – prediplomski studij računarstva na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, diplomski studij računarstva na Tehničkom sveučilištu u Berlinu i diplomski studij podatkovne znanosti na Sveučilištu u Edinburghu, doktorat znanosti na Sveučilištu u Edinburghu. Trenutačna pozicija: Research Scientist, Google DeepMind
  • Mislav Malenica, dipl. ing. – studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, znanstveni novak na Institutu Ruđer Bošković; trenutačna pozicija: osnivač i direktor tvrtke Mindsmiths, predsjednik udruge CroAI
  • dr. sc. Bojan Tunguz – prediplomski i diplomski studij fizike na Sveučilištu Stanford, doktorat znanosti iz fizike na Sveučilištu Illinois. Trenutačna pozicija: stručnjak za strojno učenje, NVIDIA.


Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.