Koordinator znanstvenih projekata i programa (m/ž)

Opis posla

Pomaže u pripremi i organizaciji postupaka vrednovanja i izvještavanja o provođenju programa i projekata Zaklade, prikuplja analitičke podatke o programima, pomaže u organizaciji ostalih aktivnosti vezanih uz programe Zaklade (radionice, konferencije, sastanci i ostale aktivnosti), brine o sadržaju mrežnih stranica Zaklade kako bi se osigurao jasan i svjež izvor informacija o programskim aktivnostima i postignućima Zaklade, sudjeluje u pripremi ugovora o financiranju, sudjeluje u pripremi publikacija i radnih materijala.

Traži se više izvršitelja (m/ž) na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci s mogućnošću produljenja, s mjestom rada u Uredu Hrvatske zaklade za znanost, V. Nazora 2, Opatija.

Uvjeti

Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa pristupnici trebaju ispunjavati uvjete:

 – završen preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij
 – aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 – izvrsno poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office: Word, PowerPoint, Excel; internet)
 – visoki radni standardi, samostalnost u radu, odgovornost i pouzdanost, sklonost timskom radu, razvijene komunikacijske vještine, prilagodljivost različitim radnim aktivnostima u dinamičnom radnom okruženju.

Uz prijavu na natječaj pristupnici prilažu motivacijsko pismo, životopis, neovjerene preslike diplome i drugih dokumenata kojima dokazuju ispunjavanje uvjeta.

Molimo da cjelovitu prijavu dostavite isključivo u elektroničkom obliku putem linka za prijavu koji je dostupan na portalu MojPosao.net (www.moj-posao.net).

Nepotpune i nepravovremene prijave neće biti razmatrane.

Stručna sprema: Magistar struke, Visoka stručna sprema

Jezici:Engleski (napredno)

Vještine: Word, Excel, Power Point, Internet

Županija rada: Primorsko-goranska

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme

Objavljeno: 31. listopada 2017.

Rok prijave: 14. studenog 2017.

Prijave isključivo putem portala MojPosao.net (www.moj-posao.net).