Najava seminara Karijerni putevi #7

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi”, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i pomoći im da pronađu vlastiti put koji im najviše odgovara.

Ovim putem najavljujemo sedmi seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 28. rujna s početkom u 17:00 putem Zooma. Tema ovog seminara bit će transfer vještina i znanja iz akademije u start-up kompanije.

Panelisti:

  • dr. sc. Vlatka Petrović – voditeljica Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu (CIRTT)
  • prof. dr. sc. Mile Šikić – redoviti profesor na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva; voditelj grupe na A*STAR Institutu za genomiku u Singapuru; suosnivač i partner u tvrtki Oraclum Ltd.
  • dr. sc. Dubravko Kičić – istraživač na Fakultetu znanosti i tehnologije Sveučilišta Aalto, Finska; prethodno (2015.-2020.) izvršni direktor i predsjednik Uprave BIOCentra – inkubacijskog centra za bioznanosti, Zagreb


Moderator: dr. sc. Marija Vrljić

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.