Najava seminara „Karijerni putevi #5”

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi“, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i pomoći im da pronađu vlastiti put koji im najviše odgovara. 

Ovim putem najavljujemo peti seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 25. svibnja s početkom u 17:00 putem Zooma. Na ovom seminaru predstavit će se dvoje stručnjaka iz područja prirodnih znanosti koji su odabrali nešto manje tradicionalne karijere za svoje područje.

Panelisti:

  • dr. sc. Livija Zlopaša – studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, studij klavira na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu; međunarodni doktorski studij na Max F. Perutz Laboratories, Medical University of Vienna, Beč, Austrija; trenutačno: voditeljica kliničkih ispitivanja, IQVIA, Zagreb
  • dr. sc. Sanya-Eduarda Kuzet – studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu; doktorski studij na Université Côte d’Azur, Nica, Francuska; trenutačno: viši suradnik, Boston Consulting Group, Mađarska


Moderator: dr. sc. Sandra Vidak

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.