Najava seminara „Karijerni putevi #4”

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi”, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i pomoći im da pronađu vlastiti put koji im najviše odgovara. 

Ovim putem najavljujemo četvrti seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 27. travnja s početkom u 17:00 putem Zooma. Na ovom seminaru predstavit će se troje znanstvenika zaposlenih u tehnološkoj/inženjerskoj industriji. Panelisti će sudionike upoznati s različitim vrstama karijera u tehnološkoj industriji te kako ući u ovu industriju ako niste inženjerske struke.

Panelisti:

  • dr. sc. Juraj Radić – prediplomski i diplomski studij fizike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, doktorski studij iz fizike na Sveučilištu Maryland College Park, SAD; trenutačno: inženjer za strojno učenje, Gideon Brothers, Hrvatska
  • mr. sc. Zoran Kahrić – studij elektrotehnike na Sveučilištu Concordia, Kanada; magisterij iz elektrotehnike i biotehnološkog inženjerstva, Sveučilšite Boston, SAD; trenutačno: glavni inženjer-voditelj za testiranja, NASA Goddard Centar za letove u svemir, Maryland, SAD
  • dr. sc. Marija Kraljević – prediplomski i diplomski studij engleskog jezika i književnosti i hrvatskog jezika i književnosti; doktorski studij lingvistike na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu; trenutačno: Programski menadžer, Google, SAD.


Moderator: dr. sc. Marija Vrljić

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.