Najava seminara Karijerni putevi #13

Hrvatska zaklada za znanost i Association of Croatian-American Professionals (ACAP) nastavljaju sa serijom seminara „Karijerni putevi”, na kojima vrhunski hrvatski znanstvenici iz zemlje i inozemstva predstavljanjem svojih karijernih puteva žele inspirirati mlade istraživače i pomoći im da pronađu vlastiti put koji im najviše odgovara.

Ovim putem najavljujemo trinaesti seminar „Karijerni putevi”, koji će se održati u utorak, 12. travnja s početkom u 17:00 putem Zooma. Na ovom seminaru ugostit ćemo tri hrvatske znanstvenice koje rade u području biotehnološke i farmaceutske industrije.

Panelisti:

  • dr. sc. Nina Krpan – studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, doktorski studij na Research Institute of Molecular Pathology (IMP), Beč, Austrija, Trenutačno: Lead Analytical Scientist, PLIVA, Teva Pharmaceuticals, Zagreb
  • dr. sc. Alma Svatoš – prediplomski studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, diplomski studij znanosti o životu na Sveučilištu Utrecht, Nizozemska; doktorski studij kemije na Sveučilištu Warwick, UK. Trenutačno: Lead Scientist u kompaniji Lonza, UK
  • dr. sc. Suzana Tulac – studij molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu; doktorat na PMF-u i Sveučilištu Stanford, SAD. Trenutačno: Senior Scientist u dijagnostičkoj kompaniji Cepheid, SAD.


Moderator: Dr. sc. Sandra Vidak 
– znanstvenica na Nacionalnom institutu za rak, NIH, Bethesda, SAD

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je registrirati se putem obrasca. Osobe koje su ispunile registracijski obrazac na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi dobit će poveznicu za seminar.

Za dodatne informacije obratite se na dario@hrzz.hr.